Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí. OK | Més informació

Visitant

Cazapolen de plàstic per a ús apicola.
L'apicultor recol·lecta el pol·len d'abella mitjançant un parany de pol·len anomenada cazapolen. El pol·len recol·lectat en aquestes trampes en forma de boletes tenen un nivell d'humitat alt al voltant de l'15%, de manera que si no s'emmagatzema i recull correctament pot perdre propietats. L'apicultor ha d'agafar la safata de pol·len a l'mínim un cop a el dia i assecar o congelar per a la seva correcta conservació.
L'assecat de l'pol·len s'ha de fer en un assecador de pol·len amb temperatures per sota de 40 º C (si és 37ºC millor), després de 24 hores el nivell d'humitat ha de ser entre el 5 i el 8%. Mai assecar a el sol.
L'emmagatzematge d'el pol·len un cop sec s'ha de fer en un lloc fresc i ben ventilat protegit de la llum. L'ideal seria conservar-lo en una càmera frigorica i envasat a el buit.

INFORMACIÓ:

Setembre recoleción de pol·len en ruscs per al consum familiar
Veure cazapolen de fusta

Més venuts de la família:


youtube
pinterest
instagram
blogger
facebook
twitter
PAGAMENT SEGUR
La botiga Apidroches NIF: 44356565f c/ Santo Domingo, 29, 14400, Pozoblanco, Còrdova. Copyright © 2024. (0) La botiga Apidroches
Projecte Apidroches, elaborat amb treball, esforç i mitjans propis. Sense subvencions.