Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí. OK | Més informació

Visitant

Aquesta família apícola integra els diferents tipus de fonedors de cera existents al mercat apícola espanyol.
És de destacar que la cera d'abella fon entre els 62 i 64ºC i que a una temperatura d'una mica menys de 90 º es neutralitza nosema i espores, també que el esterilitzat de cera es fa entre 120 a 130ºC durant 30 minuts.
És de comentar que a l'escalfar la cera per sobre de 85ºC aquesta comencés a enfosquir-se, és a dir tindrà aspecte de cremat.
Amb el esterilitzat de la cera s'elimina qualsevol tipus de vida o germen, com loque americana, etc i s'assegura una cera neta i sana.
Tingueu especial cura amb posar la cera a mes de 180 º C ja que a aquesta temperatura la cera crema, sobretot a 204,4ºC que és el punt d'inflamació teòric de la cera pura d'abella.
Dins de cada article podràs veure la descripció, preus i més característiques.

Més venuts de la família:


youtube
pinterest
instagram
blogger
facebook
twitter
PAGAMENT SEGUR
La botiga Apidroches NIF: 44356565f c/ Santo Domingo, 29, 14400, Pozoblanco, Còrdova. Copyright © 2023. (4) La botiga Apidroches
Projecte Apidroches, elaborat amb treball, esforç i mitjans propis. Sense subvencions.