Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí. OK | Més informació
Refractòmetre d'alta qualitat fabricat al Japó model Màster honey i de la marca Atago que són líders mundials en la fabricació de refractòmetres de qualitat de mà i butxaca. Per mesurar la humitat en la mel. Mesurador de contingut de sucre, d'aigua i de líquid de la mel.
Rang de mesurament: Humitat de la mel: 12.0 a 30.0%; Brix: 58.0 a 90.0%; (Compensació automàtica de temperatura); Humitat de mel escala mínima: 0,2% Brix: 0,2%
Exactitud de la mesura: Humitat de la mel: ± 0. 2%; Brix: ± 0. 2% (10 a 40 ° c)
Precisió: Humitat de la mel: ± 0. 1%; Brix: ± 0. 1%
Classe de protecció: Classe IP65 (excepte ocular); Hermètic a la pols i protegit contra dolls d'aigua.