Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí. OK | Més informació

Visitant

Nou Deshumidificador Mel 50kg Lega.

Ref: MAQAPCC_0093
5750.00 € (IVA incl)


Nou Deshumidificador de mel de discos concentrat de rotatius fabricat totalment en acer inoxidable i per a una capacitat de 50 quilos, mínim 3 quilos i màxim 54 quilos.
Dissenyat per baixar el nivell d'humitat excessiva de la mel. Se sap que la mel amb humitat superior a l'18% té importants problemes de fermentació i això es deure evitar abans de l'envasament o emmagatzematge.
El Principi de funcionament utilitza una tècnica innovadora en el món apícola i es basa en dos potents ventiladors combinats amb dues resistències elèctriques que envien un raig continu d'aire calent als discos que alhora girant dins el tanc, es mullen amb mel. La mel s'estén així per la gran superfície dels discos i s'asseca per l'excés d'humitat.

A el mateix temps, els grans discos, que passen dos centímetres de la part inferior de l'tanc, també actuen com a mesclador per igualar el grau d'humitat en tot el volum de mel emmagatzemat a la màquina.
L'eficiència és extremadament alta i el consum elèctric molt baix, fan que aquest Deshumidificador- mesclador sigui molt eficient.
La petita distància dels discs des de la part inferior de l'tanc li permet utilitzar el concentrador a el volum màxim de 50 quilos i també amb quantitats molt petites de mel.
L'aire alimentat dins de la càmera, filtrat per un filtre antibacterià que evita la contaminació de la mel, es dispersa per esquerdes especials creades a la part superior de la tapa.
Aquesta sortida també es filtra mitjançant un filtre especial que evita que la brutícia o els insectes entrin a la cambra.
Mentre es treballa amb aire calent, la mel mai arriba a altes temperatures per sobre de 45ºC que posarien en risc els valors de HMF que roman inalterat.

El Deshumidificador és extremadament silenciós, no requereix activitats de manteniment especials i es neteja amb gran facilitat. De fet, cada part d'ella es pot desmuntar en pocs minuts.
Té un rendiment aproximat de reducció d'humitat d'1% per cada dues hores de funcionament.

Resum característiques:
  • Marca: Lega.
  • Material: Acer inoxidable Aisi 304.
  • Capacitat mel: 50kg.
  • Potència Resistències: 2x500W a 230v -50Hz.
  • Rendiment: 1% cada dues hores.
  • Termòstat regulable.
  • Dimensions aproximades: 70x90x70cm.
  • Pes aproximat: 65kg.


youtube
pinterest
instagram
blogger
facebook
twitter
PAGAMENT SEGUR
La botiga Apidroches NIF: 44356565f c/ Santo Domingo, 29, 14400, Pozoblanco, Còrdova. Copyright © 2023. (1) La botiga Apidroches
Projecte Apidroches, elaborat amb treball, esforç i mitjans propis. Sense subvencions.