Resistència elèctrica diàmetre de graella 420 mil·límetres amb nansa ergonòmica per a un fàcil maneig i tub rígid o barra de 1.2 metres fabricat en acer inoxidable.
Resistència ideal per fondre mel cristal·litzada en
bidons i maduradoress i tornar-la a estat líquid per poder treballar-la i envasar-la.
Amb interruptor d'encès-apagat (atur-marxa o On-Of) col·locat en una caixa de plàstic estanca amb protecció juntament amb la nansa i termòstat d'alta qualitat col·locat en la graella que és el que regula la temperatura a la qual volem treballar la mel.
Resistència de fabricació espanyola amb més de 25 anys en el mercat apícola.
Forma d'ús:Partint d'un bidó o galleda o madurador amb la mel cristal·litzada, es col·loca la resistència sobre de la mel.
Es connecta a la xarxa elèctrica.
La instal·lació elèctrica ha de complir la normativa actual i tenir els diferencials i magnetotèrmics en bon estat.
Encendre l'interruptor de la resistència elèctrica.
Després de diverses hores de funcionament, la mel cristal·litzada estarà líquida.
També es pot utilitzar per mantenir la mel en estat líquid abans d'envasar-la, per exemple si es deixa funcionant tota la nit a baixa temperatura, al matí ja podrà envasar els seus pots.
Resum característiques:- Diàmetre graella: 420 mil·límetres.
- Alçada total: 1200 mil·límetres.
- Voltatge: 220-230 volts.
- Potència elèctrica: 1200watios.
- Termòstat: De 0 a 90ºC.
- Longitud de cable: Sobre 2 metres.
Nou model amb quadre de control frontal per a un millor maneig a l'hora de graduar i controlar la temperatura.