Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí. OK | Més informació

Visitant

Resistència Apidroche termòstat fix a 45º C 14m.

Ref: MAQAPRE_0144
230.00 € (IVA incl)


Nova resistència elèctrica flexible tipus Ecomel versió Apidroches model llarg de 14 metres fabricada en silicona alimentària que permet aplicar calor a baixa temperatura a qualsevol recipient petit o mitjà amb mel, per aconseguir fondre-la sense afectar-ne les propietats.
És una resistència per ficar directament en contacte de la mel ja que està fabricada en grau alimentari, podent fondre o mantenir a una temperatura.
Està fabricat en cable de silicona alimentaria, es fica al recipient de mel en espiral, no porta termòstat.
Temperatura constant a 45ºC, és a dir termòstat fix.
Longitud aproximada de cable 14 metres.
Vàlida per a tot tipus de recipients (acer, plàstic, etc).

Descripció:
Aquest dispositiu elèctric suposa una solució neta, econòmica i definitiva per a la fosa suau de la mel sense afectar les qualitats organolèptiques i la seva qualitat.
El control estricte de la temperatura mitjançant un sistema especial en la seva construcció i per les característiques dels materials permet un fos lent, precís i controlat de qualsevol quantitat de mel.
Per la seva estructura física s'adapta a qualsevol recipient i pels seus materials atòxics en permet l'ús directe en contacte amb la mel.
És una resistència flexible, això permet que la resistència es pugui adaptar perfectament a qualsevol recipient, ja siguin metàl·lics o de plàstic.
És un element molt útil aplicat a la cubeta de desoperculació i als decantadors de mel o als maduradors.

Manual d'usuari:
Abans d'utilitzar el dispositiu a la mel introduir-lo en un recipient amb aigua i sabó neutre.
Connectar-ho a 220v, deixar que s'escalfi durant 20 minuts i esbandir.
La resistència escalfa a tot el tram recobert de silicona alimentària.
És important que els dos bulbs dels extrems estiguin introduïts a la mel per assegurar el perfecte funcionament i el control de la temperatura.
Si fondrem un bidó sencer col·locar la resistència sobre la superfície de la mel en forma d'espirar o ziga-zaga per augmentar al màxim la superfície de contacte.
Un cop fosa la mel no és recomanable mantenir el dispositiu encès ja que incrementaria el nivell d'HMF a la mel.
És possible utilitzar-lo en tota mena de recipients: plàstic, acer, vidre, etc.
Quan s'acabi de fer servir s'ha de netejar, esbandir amb aigua tèbia i guardar enrotllat tal com es presenta de fàbrica.
En mels amb molt poca conductivitat tèrmica (bruc, fem), caldrà superposar un pes o reixeta que permeti l'enfonsament progressiu de la resistència a la mel en anar-se fonent.

Precaucions:
No fer malbé, tallar, o deteriorar la protecció de silicona, si la mel penetra dins el dispositiu s'acabés esbrinant i deixés de funcionar correctament.
És un dispositiu delicat, cal tractar-lo amb cura perquè no pateixin els seus components i tingui una llarga vida de funcionament.
Compatible amb el termòstat regulable referènciaMAQAPRE_0143 , no inclòs.

Resum característiques:
  • Material: Silicona alimentària.
  • Temperatura: Constant 45ºC.
  • Potència: 450 Watts a 220v.
  • Longitud aproximada zona calenta: 1,5 metres.
  • Longitud aproximada zona calenta: 14 metres.

Veure Manual ús


youtube
pinterest
instagram
blogger
facebook
twitter
PAGAMENT SEGUR
La botiga Apidroches NIF: 44356565f c/ Santo Domingo, 29, 14400, Pozoblanco, Còrdova. Copyright © 2024. (1) La botiga Apidroches
Projecte Apidroches, elaborat amb treball, esforç i mitjans propis. Sense subvencions.