Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí. OK | Més informació
Estudi social de sector apícola i caracterització química i pali- nològica de mels collides a la Serra dels Filabres Autor: VV.AA. Aneu Llibre: 13647 Editorial: Junta d'Andalusia Any: 2008 (1ª Ed.) Idioma: Català Pàgines: 382 Enquadernació: Rústica; Color Dimensions: 24 x 17 cms. Pes: 1030 g. Descripció: Contingut: I) Justificació i objectius. II) Introducció: Breu ressenya històrica sobre l'apicultura. Els productes apícoles. La serra dels Filabres. III) Material i mètodes: Recollida de mostres de mel. Anàlisi de el sector apícola a la Serra dels Filabres. Anàlisis fisicoquímiques de les mostres de mel. Anàlisi melisopalinológico de les mostres. IV) Resultats: Anàlisi de el sector. Anàlisi de l'enquesta realitzada als apicultors. Resultats de les anàlisis fisicoquímiques i palinològics de les mostres. V) Conclusions de l'estudi. VI) Bibliografia. Annexos: Sectors apícoles de la província d'Almeria. La palinoteca de referència. Principals espècies botàniques i pòl·lens presents en les mostres de mel analitzades. Microscòpia electrònica d'alguns grans de pol·len presents en les mostres de mel. Caracterització demogràfica dels municipis. Material de laboratori per a l'estudi de les mostres de mel. Glossari