Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí. OK | Més informació
Carlos J. Valcuende de Cos Editorial: Cantàbria Tradicional Any: 2009 (1ª Ed.) Idioma: Català Pàgines: 96 Enquadernació: Rústica; Color Dimensions: 24 x 17 cms. Pes: 450 grs. Descripció: Amb aquest llibre es pretén preservar en la memòria l'apicultura que practicaven els nostres avantpassats a Cantàbria, on fins no fa gaire temps els ruscs i abellars formaven part de l'paisatge rural i de la vida quotidiana, tenint una notable importància la producció de cera i mel en l'economia de subsistència dels nostres pobles. Així mateix, es mostren els tipus de mels que es produeixen a la regió i es presenten un seguit de receptes de cuina que ens ajudaran a gaudir d'aquest sa producte d'una manera imaginativa ia valorar la important tasca de les abelles.