Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí. OK | Més informació
Recol de pa d'abella, s'utilitza per separar la cera d'el pa d'abella, els trossos de bresca han de tenir com a màxim 80 mm. El pa d'abella es compon d'una barreja rica en nutrients de mel i pol·len que les abelles emmagatzemen en les bresques. Per extreure el pa, les bresques de cera han de congelar i després així la separació és molt fàcil després de passar per la màquina. Es pot triturar sobre 1 a 1.5 quilos i després la cera sobrant es pot separar a través de la reixa de el pa d'abella de forma manual garbellant. Després de processar el pa d'abella s'ha d'assecar en un assecador de pol·len per 2-3 dies a 42ºC. Separadora no inclosa.
Dades tècniques:
Marca: UAB Wilara.
Potència: 250 W / 230 V.
Obertura: 85mm.
Pes màquina: 7 kg.
Nota: Abans de començar a triturar les bresques amb pa d'abella han de treure-li mel amb l'extractor de mel (fins i tot assecar-se bé tornant a col·locar-los en rusc o deixar-los al camp perquè les abelles la retirin) i després col·locar-se al congelador a una temperatura de -18 ° C a -20 ° C durant unes 16 hores, després d'aquest procés poden triturar.