Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí. OK | Més informació
Màquina per collir pa d'abella amb dispositiu separador de cera d'acer inoxidable, és a dir format per la màquina recol·lectora i la separadora . Aquest dispositiu està dissenyat per separar cera i impureses de el pa d'abella i així evitem el cribratge manual. Format per màquina recol·lectora, cos separador i tamís. (recol i separadora)
Característiques tècniques:
Marca: UAB Wilara.
Ample d'entrada de la tremuja: 85 mm.
Potència: 250 W / 230 V.
Pes: 14.0 kg.
Productivitat: fins a 20 kg / hora.
Cera de segregació: 100%.
Mode d'ús: Una vegada que disposem de bresques de cera tallats en petits trossos que contenen pa d'abella:
Els panells de mel no han de contenir mel.
Els trossos de bresca han de tenir com a màxim 80 mm.
Els bresques ha de ser congelats a -18 ºC durant una nit.
ja es pot triturar, la cera i el pa d'abella surten separats
Abans del seu emmagatzematge final o embalatge, el pa d'abelles ha de assecar-se
Nota: Abans de començar a triturar les bresques amb pa d'abella han de treure-li mel amb l'extractor de mel (fins i tot assecar-se bé tornant a col·locar-los en rusc o deixar-los al camp perquè les abelles la retirin) i després col·locar-se al congelador a una temperatura de -18 ° C a -20 ° C durant unes 16 hores, després d'aquest procés poden triturar.