Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí. OK | Més informació

Visitant

CONFIDENCIALITAT

A La botiga Apidroches sabem que la informació que ens aportes, amb totes les dades consegüents que fem servir en cada assumpte o encàrrec són molt importants. Per garantir a l'màxim la confidencialitat de la vostra informació tenim establertes diferents mesures de seguretat d'índole tècnica, jurídica i organitzativa.

Aquestes mesures disposen d'aplicació directa tant sobre la pròpia entitat, com sobre els nostres col·laboradors. A continuació tens detalls dels principals aspectes objecte de regulació.

persones ocupades

Tot el personal que treballa a La botiga Apidroches té subscrit un contracte de confidencialitat que regula l'accés a la informació, subjecta o no a la normativa de protecció de dades.

Col·laboradors / es

Tots els col·laboradors / es (persones físiques i / o empreses o altres organitzacions) que treballen per a La botiga Apidroches subscriuen, bé de manera puntual, bé a través de convenis de col·laboració, acords de confidencialitat que regulen l'accés a la informació, subjecta o no a la normativa de protecció de dades.

Prestadors de servei

Es defineix encarregat de l'tractament la persona física o jurídica, autoritat pública, servei o qualsevol altre organisme que, sol o conjuntament amb altres, tracti dades personals per compte de l'responsable de l'tractament.

Un clar exemple d'encarregat de tractament seria l'externalització de la gestió de la funció de màrqueting o de la funció de control financer a través dels nostres serveis.

La botiga Apidroches disposa d'una relació detallada dels seus diferents encarregats de l'tractament sobre els quals es disposa d'un contracte conforme s'estableix en el Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD).

Prestadors de servei sense accés a dades

La botiga Apidroches adopta les mesures adequades per limitar l'accés de personal a dades personals, als suports que els continguin o als recursos de sistema d'informació, per a la realització de treballs que no impliquin el tractament de dades personals. Tot això d'acord amb el que estableix el Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD).

Quan es tracti de personal aliè, el contracte de prestació de serveis recollirà expressament la prohibició d'accedir a les dades personals i l'obligació de secret respecte a les dades que el personal hagués pogut conèixer amb motiu de la prestació de servei.

La botiga Apidroches disposa d'una relació detallada dels seus diferents prestadors de servei sense accés a dades sobre les quals es disposa d'un contracte de confidencialitat, a l'marge de disposar de mesures complementàries que garanteixen la protecció d'accés davant terceres persones no autoritzades.

Destrucció de l'Paper

Com a part de la gestió de l'cicle de vida de la informació hi ha la pròpia destrucció de la informació. Per garantir la confidencialitat de la informació La botiga Apidroches disposa d'destructores internes de documentació.

En el cas de necessitar destruir un volum elevat d'informació podrem recórrer a empreses especialitzades. En aquest cas únicament es destruiran externament dades catalogats com no altament confidencials i des del punt de vista de les dades personals aquells de nivell mitjà o inferiors. En qualsevol cas la destrucció es realitzarà garantint les mesures de seguretat. Per a això s'establiran els requisits mínims celebrant un contracte amb l'empresa de destrucció.


youtube
pinterest
instagram
blogger
facebook
twitter
PAGAMENT SEGUR
La botiga Apidroches NIF: 44356565f c/ Santo Domingo, 29, 14400, Pozoblanco, Còrdova. Copyright © 2023. (7) La botiga Apidroches
Projecte Apidroches, elaborat amb treball, esforç i mitjans propis. Sense subvencions.